GEZONDHEIDSCENTRUM AFFERDEN

Alle zorgverleners onder één dak!

GEZONDHEIDSCENTRUM AFFERDEN

Alle zorgverleners onder één dak!

Tekengebied 1 kopie 2@2x-100

Huisartspraktijk Afferden

Huisartsenpraktijk Afferden is wat je een gemoedelijke, bij de gemeenschap betrokken, typische dorpspraktijk zou kunnen noemen.

Tekengebied 1 kopie 5@2x-100

Fysio Bergen

Heeft u last van uw spieren of gewrichten? Heeft u te maken met een (chronische) ziekte die u belemmert? Of heeft u weinig energie en wilt u werken aan uw vitaliteit?

Tekengebied 1@2x-100

Psycholoog Step Outside

Mijn naam is Marianne van Rensch, GZ-psycholoog en EMDR Europe Practitioner. Soms kom je er zelf niet uit of heb je dingen meegemaakt die je niet meer kwijt krijgt.

Tekengebied 1 kopie 3@2x-100

Ergotherapiepraktijk Domi

Ergotherapiepraktijk Domi richt zich op iedereen die zijn gewone, dagelijkse handelingen niet meer naar wens kan uitvoeren.

Tekengebied 1 kopie 8@2x-100

Podotherapie Hermanss

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 200 vestigingen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat.

Tekengebied 1 kopie@2x-100

Buurtzorg Afferden

Buurtzorg Afferden-Siebengewald biedt verpleging en persoonlijke verzorging in de thuissituatie wanneer u ziek bent, na een ziekenhuisopname of wanneer u zelfstandig wilt blijven wonen.

Tekengebied 1 kopie 7@2x-100

Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle

Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle vindt het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen, waarbij vertrouwen voorop staat.

Tekengebied 1 kopie 9@2x-100

Service Apotheek Niersstad

Welkom bij Service Apotheek Niersstad – servicepunt gezondheidscentrum Afferden. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Tekengebied 1 kopie 6@2x-100

Zorgopleider HAN

In Afferden werken studenten en professionals samen in de driehoek van onderwijs, praktijk en onderzoek.