GEZONDHEIDSCENTRUM AFFERDEN

Zorgopleider HAN

GEZONDHEIDSCENTRUM AFFERDEN

Zorgopleider HAN

LEREN EN INNOVEREN IN DE PRAKTIJK

In Afferden werken studenten en professionals samen in de driehoek van onderwijs, praktijk en onderzoek. We werken vanuit de visie op positieve gezondheid, en proberen vanuit dit startpunt de integrale samenwerking steeds verder vorm te geven. De centrale plaats in het dorp speelt hierbij een grote rol, net als daadwerkelijk aanwezig zijn in de gemeenschap.

Gezamenlijke activiteiten met studenten zijn gepland op donderdag. De eerste weken staan in het teken van introductie in het dorp. Kennismaken met het dorp en zijn inwoners is van groot belang. De locatie van de werkplaats speelt daarbij ook een rol, centraal en goed bekend bij de inwoners.

Naast de gezamenlijke activiteiten, werk je in een interprofessioneel groepje van 3-5 studenten aan vraagstukken binnen één van de thema´s, in afstemming met de contactpersoon uit de praktijk én je wijkdocent.

Tekengebied 1 kopie 6@2x-100
DIT ZIJN DE

Contactgegevens

THEMA'S

De projecten waaraan wordt gewerkt zijn afgestemd op de behoefte van de inwoners van Afferden.

Thema’s waar je aan kunt denken in Afferden zijn gerelateerd aan de samenstelling van het dorp en het gezondheidsgedrag van de inwoners, bijvoorbeeld:

  • Positieve gezondheid
  • Voorlichting en preventie
  • Gezond en actief ouder worden in Afferden
  • Opvoeding en ontwikkeling (jeugd en jonge gezinnen)
  • Ontmoeten en bewegen